GP HO 2024

21.790,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna oprema

Osvojite valove performansama koje podižu adrenalin. Najnoviji GP HO čisti je sportski stroj koji omogućuje rezanje valova kao nikada prije. Svaki od njegovih aspekata oblikovan je za uzbudljivu akciju.

Osvojite valove performansama koje podižu adrenalin. Najnoviji GP HO čisti je sportski stroj – od njegove ultra-lagane karoserije do u industriji prvog Auto-Trima koji vam omogućuje rezanje valova pri skretanju. Svaki od njegovih aspekata oblikovan je za uzbudljivu akciju.

Povećajte te snažne okretaje i ubrzano otplovite s našim najnovijim 1,9-litarskim 4-taktnim motorom velike izlazne snage – najvećim u industriji. Inovativne značajke za poboljšanje vožnje, kao što su usisna rešetka s punjenjem odozgo nadahnuta utrkama i ploča za vožnju, dodatno poboljšavaju ubrzanje, skretanje u zavojima i držanje valovite vode. Uživajte potpuno se pouzdajući u rukovanje i nadzor s pomoću optimiziranog dizajna sjedala i položaja sjedenja, oblika upravljača, dubljeg prostora za noge i nižeg težišta unutar iznimno laganog tijela. Sustav automatskog trima s automatskim pokretanjem i nadzorom skretanja podižu model GP HO na sljedeću razinu.

Dizajn crpke i usisna rešetka nadahnuti trkaćim modelima

Dizajn crpke i usisna rešetka nadahnuti trkaćim modelima

Poboljšavajući i ubrzanje i upravljanje, pumpa, propeler i usisna rešetka uvedeni su nakon odličnih rezultata u utrkivanju. Dodatno prianjanje koje pruža na vodi omogućuje još bolje i preciznije upravljanje u svim uvjetima.

Prostran i praktični prostori za pohranu (114 litara)

Prostran i praktični prostori za pohranu (114 litara)

Najnoviji model GP ima obilje prostora za pohranu kako biste sa sobom mogli ponijeti sve što vam treba. Osim ogromnih pretinaca ispod sjedala i pramca, tu je i vrlo velik i praktičan pretinac za rukavice.

Produžena stražnja platforma i kuka za vuču.

Produžena stražnja platforma i kuka za vuču.

GP HO doista će se svidjeti obožavateljima vodenih sportova kao i ljubiteljima brzine, s udobnim sjedalom za tri osobe, velikim integralnim retrovizorima, proširenom stražnjom platformom s velikim, mekanim gazištem za penjanje na palubu – i snažnom, praktičnom kukom za vuču. Na udobne prostirke Hydro-Turf otporne na klizanje zadovoljstvo je stati nakon plivanja.

Motor DOHC, 16V, zapremnine 1.898 ccm, velike izlazne snage

Motor DOHC, 16V, zapremnine 1.898 ccm, velike izlazne snage

Četverotaktni brodski motor tvrtke Yamaha Motor velike izlazne snage ima 4 cilindra i obujam od 1,9 litara najveće je zapremnine u industriji, no zahvaljujući našem neprekidnom programu inovacija i poboljšanja proizvoda iznimno je kompaktan. Ishod su nevjerojatna snaga, ubrzanje i veliki okretni moment uz čistu učinkovitost i ekonomičnost.

Prilagodljivo upravljanje nadahnuto utrkama

Prilagodljivo upravljanje nadahnuto utrkama

Prilagodljivi upravljački sustav ima izbačene ručke prilagodljivog nagiba. Uži dizajn nadahnut utrkom upotrebljava se za sami upravljač, uz najnovije okvire i ručke za kontrolu kako bi se vozaču osigurao još pouzdaniji upravljač.

Višefunkcionalni zaslon u boji od 4,3 inča s brzim pristupom

Višefunkcionalni zaslon u boji od 4,3 inča s brzim pristupom

Zahvaljujući brojnim talentima, ovaj jasan i pregledni zaslon olakšava upravljanje i praćenje svih sustava na plovilu s pomoću gumba za brzi pristup pokraj jedinice. Granice vršne brzine i ubrzanja mogu se unijeti i odavde, uz PIN koji se aktivira šifrom postavki za učenje (L-način) i sigurnost. Postavili smo najnoviju tehnologiju da radi za vas!

Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

Revolucionarni sustav RiDE® transformira vaš užitak u vožnji, i daje osjećaj samopouzdanja svakom vozaču... na svim razinama. Jednostavno koristite ručicu gasa na desnoj ručki kako biste krenuli unaprijed i ubrzali – povucite ručicu na lijevoj ručki kako biste usporili ili krenuli unazad. Da, zaista je tako jednostavno!

Funkcija automatskog trima s kontrolom skretanja i pokretanja

Funkcija automatskog trima s kontrolom skretanja i pokretanja

Ovaj ekskluzivni sustav najbolji je u industriji i pruža potpuno automatsku funkciju trima, koji funkcionira neovisno o učinkovitoj elektroničkoj kontroli trima na upravljaču. Kada se uključi, kontrola skretanja automatski spušta trim pri usporavanju za oštro skretanje – kontrola pokretanja spušta trim kako bi se spriječilo podizanje pramca tijekom brzog ubrzavanja.

Ergonomija nadahnuta utrkama

Ergonomija nadahnuta utrkama

Ravnoteža i stabilnost modela GP poboljšana je spuštanjem središta gravitacije i njegovim pomicanjem u sredinu, uz usvajanje užeg dizajna kako sjedala tako i potpuno prilagodljivog, trkaćeg upravljača. U kombinaciji ergonomskog sjedećeg položaja i dubljeg prostora za noge, rezultat je iznenađujuća razina kontrole koju je dobio vozač.

Lagani trup i oklop za vrhunsku učinkovitost

Lagani trup i oklop za vrhunsku učinkovitost

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji tvrtke Yamaha, NanoXcel2® dojmljivih je 18 % lakši od našeg revolucionarnog materijala NanoXcel® – uz jednaku krutost i čvrstinu. Povećava uzbudljivu izvedbu najnovijeg modela GP HO, pomažući mu da pruži senzacionalno ubrzanje, čak i oštrije skretanje i veću stabilnost pri velikim brzinama.

AGREGAT  
 
Tip agregata  
4 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Supercharger  
-
Zapremina  
1.898 cm³
Promjer x hod  
86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije  
 11 : 1
Sustav hlađenja  
Vodeno hlađenje
Tip pumpe  
155 mm, visoki potisak
Gorivo  
Bezolovni benzin
Napajanje gorivom  
Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva  
70.0 litara
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja  
5.3 litara
DIMENZIJE  
 
Dužina  
3.35 m
Širina  
1.24 m
Visina  
1.20 m
Težina  
333 kg
KARAKTERISTIKE  
 
Zapremina spremišta za pohranu stvari  
107,6 litara
Maksimalan broj osoba  
1 - 3 osobe