GP SVHO 2024

26.690,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna oprema

Podignite svoj adrenalin na 11 uz dojmljivi model GP SVHO nadahnut utrkama. Pođite iznad ekstrema s iznimno-snažnim SVHO motorom s kompresorom. Režite valove s potpunim povjerenjem i uživajte u uzbuđenju bez kompromisa.

Podignite adrenalin i uključite trkača u sebi uz dojmljivi model GP SVHO u upečatljivoj Deep Purplish Blue Metallic boji, vodeći stroj koji siječe valove kao nijedan drugi. Iznimno snažan 4-cilindrični SVHO motor s kompresorom, lagani trup i tanak dizajn pružaju vrhunsku snagu i precizno skretanje, preoblikujući pojam „ekstremno”. 

Osjetite užitak i uzbuđenje trenutačnog udara snage na vodećoj razini. GP SVHO vodeći je model u klasi s nizom inženjerskih inovacija zbog kojih se vožnja čini kao dobitna kombinacija čistog uzbuđenja. Osobitost koja pripada tvrtki Yamaha Motor uključuje lagani trup NanoXcel2®, uparen s palubom i revolucionarnim sustavom nadzora RiDE® za vrhunsku učinkovitost. Pobrinuli smo se za pojedinosti, tako da ćete dobiti sva uzbuđenja s vrhunskim razinama nadzora. Sportska rešetka s punjenjem odozgo nadahnuta utrkom i ploča za vožnju poboljšavaju upravljanje, skretanje i držanje valovite vode. Nadalje, niža središnja točka težišta, poboljšana ergonomija sjedala i dizajn upravljača pružaju vozaču bolje iskustvo.


Ergonomija nadahnuta utrkama

Ergonomija nadahnuta utrkama

Ravnoteža i stabilnost modela GP poboljšana je spuštanjem središta gravitacije i njegovim pomicanjem u sredinu, uz usvajanje užeg dizajna kako sjedala tako i potpuno prilagodljivog, trkaćeg upravljača. U kombinaciji ergonomskog sjedećeg položaja i dubljeg prostora za noge, rezultat je iznenađujuća razina kontrole koju je dobio vozač.

Funkcija automatskog trima

Funkcija automatskog trima

Ovaj ekskluzivni sustav najbolji je u industriji i pruža potpuno automatsku funkciju trima, koji funkcionira neovisno o učinkovitoj elektroničkoj kontroli trima na upravljaču. Kada se uključi, kontrola skretanja automatski spušta trim pri usporavanju za oštro skretanje – kontrola pokretanja spušta trim kako bi se spriječilo podizanje pramca tijekom brzog ubrzavanja.

Višefunkcionalni zaslon u boji od 4,3 inča s brzim pristupom

Višefunkcionalni zaslon u boji od 4,3 inča s brzim pristupom

Zahvaljujući brojnim talentima, ovaj jasan i pregledni zaslon olakšava upravljanje i praćenje svih sustava na plovilu s pomoću gumba za brzi pristup pokraj jedinice. Granice vršne brzine i ubrzanja mogu se unijeti i odavde, uz PIN koji se aktivira šifrom postavki za učenje (L-način) i sigurnost. Postavili smo najnoviju tehnologiju da radi za vas!

Dizajn pumpe nadahnut utrkama

Dizajn pumpe nadahnut utrkama

Poboljšavajući i ubrzanje i upravljanje, pumpa, propeler i usisna rešetka uvedeni su nakon odličnih rezultata u utrkivanju. Dodatno prianjanje koje pruža na vodi poboljšava reakciju i precizno upravljanje u svim uvjetima.

Motor DOHC, 16V, s kompresorom, zapremnine 1.812 ccm

Motor DOHC, 16V, s kompresorom, zapremnine 1.812 ccm

Četverocilindrični DOHC SVHO motor ima 4 cilindra i obujam od 1,8 litara i najveće je zapremnine u industriji, no zahvaljujući našem neprekidnom programu inovacija i poboljšanja proizvoda iznimno je kompaktan. Ishod su nevjerojatna snaga, ubrzanje i veliki okretni moment uz čistu učinkovitost i ekonomičnost.

Produžena stražnja platforma i kuka za vuču.

Produžena stražnja platforma i kuka za vuču.

GP SVHO svidjet će se obožavateljima vodenih sportova kao i ljubiteljima brzine, s udobnim sjedalom za tri osobe, velikim integralnim retrovizorima, proširenom stražnjom platformom s velikim, mekanim gazištem za penjanje na palubu – i snažnom, praktičnom kukom za vuču. Na udobne prostirke Hydro-Turf otporne na klizanje zadovoljstvo je stati nakon plivanja.

Lagani trup i oklop za vrhunsku učinkovitost

Lagani trup i oklop za vrhunsku učinkovitost

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji tvrtke Yamaha, NanoXcel2® dojmljivih je 18 % lakši od našeg revolucionarnog materijala NanoXcel® – uz jednaku krutost i čvrstinu. Povećava uzbudljivu izvedbu najnovijih modela GP, pomažući im da pruže senzacionalno ubrzanje, čak i oštrije skretanje i veću stabilnost pri velikim brzinama.

Prilagodljivo upravljanje nadahnuto utrkama

Prilagodljivo upravljanje nadahnuto utrkama

Prilagodljivi upravljački sustav ima izbačene ručke prilagodljivog nagiba. Uži dizajn nadahnut utrkom upotrebljava se za sami upravljač, uz najnovije okvire i ručke za kontrolu kako bi se vozaču osigurao još pouzdaniji upravljač.

Prostran i praktični prostori za pohranu (114 litara)

Prostran i praktični prostori za pohranu (114 litara)

Najnoviji modeli GP imaju obilje prostora za pohranu kako biste sa sobom mogli ponijeti sve što vam treba. Osim ogromnih pretinaca ispod sjedala i pramca, tu je i vrlo velik i praktičan pretinac za rukavice.

Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

Revolucionarni sustav RiDE® transformira vaš užitak u vožnji, i daje osjećaj samopouzdanja svakom vozaču... na svim razinama. Jednostavno koristite ručicu gasa na desnoj ručki kako biste krenuli unaprijed i ubrzali – povucite ručicu na lijevoj ručki kako biste usporili ili krenuli unazad. Da, zaista je tako jednostavno!



AGREGAT  
 
Tip agregata  
4 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila,Super Vortex High Output
Supercharger  
Da s hladnjakom stlačenog zraka
Zapremina  
1.812 cm³
Promjer x hod  
86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije  
8.5 : 1
Sustav hlađenja  
Vodeno hlađenje
Tip pumpe  
160 mm, visoki potisak
Gorivo  
Bezolovni benzin
Napajanje gorivom  
Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva  
70.0 litara
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja  
5.3 litara
DIMENZIJE  
 
Dužina  
3.35 m
Širina  
1.24 m
Visina  
1.20 m
Težina  
350 kg
KARAKTERISTIKE  
 
Zapremina spremišta za pohranu stvari  
107,6 litara
Maksimalan broj osoba  
1 - 3 osobe