NaslovnaVodeni skuteriSport

GP1800R HO 2022

galerija

GP1800R HO 2022

142.370,00 kn

Detalji

Novi model GP1800R HO čisti je sportski stroj izrađen za pobjeđivanje. Od svog iznimno laganog trupa do u industriji najboljeg automatskog trima, koji vam omogućuje da razdvajate valove pri skretanju, sve je napravljeno za uzbudljivu i adrenalinom nabijenu akciju.

Snaga okretaja i ubrzanje dolaze iz našeg najnovijeg 4-taktnog motora obujma 1,8 l – najvećeg u industriji – u kombinaciji s mnogim drugim potpuno novim značajkama, kao što su visokoprotočni usis s punjenjem odozgo osmišljen za utrke i vozačka ploča koji dodatno poboljšavaju ubrzanje, skretanje i stabilnost na uzburkanoj vodi.

Preoblikovano sjedalo, oblik upravljača i položaj za sjedenje, dublji prostori za noge i niže središte gravitacije postavljeno više u sredinu iznimno laganog trupa donose istinski korak naprijed pri upravljanju i kontroli. Novi sustav automatskog trima s automatskim pokretanjem i kontrolom skretanja podižu model GP1800R HO na sljedeću razinu. Iznimno lagani trup, automatski trim najbolji u industriji i niz značajki nadahnutih trkaćim modelima omogućit će vam razdvajanje valova i velike brzine. Novi GP1800R HO čisti je sportski stroj izrađen za osvajanje i isporuku uzbudljive, adrenalinom nabijene akcije.

Kratki pregled 

Iznimno lagani i čvrsti NanoXcel2® trup i tijelo Crpka, impeler i usisna rešetka nadahnuti su utrkom Funkcija automatskog trima s kontrolom pokretanja i skretanja Niže središte gravitacije pomaknuto u sredinu omogućuje brže skretanje Uže sjedalo i ručice upravljača omogućuju veću kontrolu Iznimno snažan DOHC motor ima 4 cilindra, 16-ventila i obujam od 1,8 l Revolucionarni sustav RiDE® za intuitivno upravljanje Višefunkcionalni, pristupačni zaslon u boji od 4,3 inča Električni trim i hod unatrag s kontrolom proklizavanja Dvostruke višemontažne točke za spajanje (za navigaciju ili fotoaparat) Mekano gazište za penjanje na palubu Produžena stražnja platforma s Hydro-Turf podnicama

 • alt

  Lagani trup i oklop za vrhunsku učinkovitost

  Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji tvrtke Yamaha, NanoXcel2® dojmljivih je 18 % lakši od našeg revolucionarnog materijala NanoXcel® – uz jednaku krutost i čvrstinu. Povećava uzbudljivu izvedbu novog modela GP1800R HO, pomažući mu da pruži senzacionalno ubrzanje, čak i oštrije skretanje i veću stabilnost pri velikim brzinama.

 • alt

  Ergonomija nadahnuta utrkama

  Ravnoteža i stabilnost modela GP poboljšana je spuštanjem središta gravitacije i njegovim pomicanjem u sredinu, uz usvajanje užeg dizajna kako sjedala tako i potpuno prilagodljivog, trkaćeg upravljača. U kombinaciji ergonomskog sjedećeg položaja i dubljeg prostora za noge, rezultat je iznenađujuća razina kontrole koju je dobio vozač.

 • alt

  Dizajn crpke i usisna rešetka nadahnuti trkaćim modelima

  Poboljšavajući i ubrzanje i upravljanje, pumpa, impeler i usisna rešetka uvedeni su nakon odličnih rezultata u utrkivanju. Dodatno prianjanje koje pruža na vodi omogućuje još bolje i preciznije upravljanje u svim uvjetima.

 • alt

  Funkcija automatskog trima s kontrolom skretanja i pokretanja

  Ovaj ekskluzivni sustav najbolji je u industriji i pruža potpuno automatsku funkciju trima, koji funkcionira neovisno o učinkovitoj elektroničkoj kontroli trima na upravljaču. Kada se uključi, kontrola skretanja automatski spušta trim pri usporavanju za oštro skretanje – kontrola pokretanja spušta trim kako bi se spriječilo podizanje pramca tijekom brzog ubrzavanja.

 • alt

  Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

  Revolucionarni sustav RiDE transformira vaš užitak u vožnji, i daje osjećaj samopouzdanja svakom vozaču... na svim razinama. Jednostavno koristite ručicu gasa na desnoj ručki kako biste krenuli unaprijed i ubrzali – povucite ručicu na lijevoj ručki kako biste usporili ili krenuli unazad. Da, zaista je tako jednostavno!

 • alt

  Motor DOHC, 16V, zapremnine 1.812 ccm, velike izlazne snage

  Iznimno snažan DOHC motor ima 4 cilindra i obujam od 1,8 litara najveće je zapremnine u industriji, no zahvaljujući našem neprekidnom programu inovacija i poboljšanja proizvoda iznimno je kompaktan. Ishod su nevjerojatna snaga, ubrzanje i veliki okretni moment uz čistu učinkovitost i ekonomičnost.

 • alt

  Prilagodljivo upravljanje nadahnuto utrkama

  Novi, prilagodljivi upravljački sustav ima izbačene ručke prilagodljivog nagiba. Novi, uži dizajn nadahnut utrkom upotrebljava se za sami upravljač, uz najnovije okvire i ručke za kontrolu kako bi se vozaču osigurao još pouzdaniji upravljač.

 • alt

  Višefunkcionalni zaslon u boji od 4,3 inča s brzim pristupom

  Zahvaljujući brojnim talentima, ovaj jasan i pregledni zaslon olakšava upravljanje i praćenje svih sustava na plovilu s pomoću gumba za brzi pristup pokraj jedinice. Granice vršne brzine i ubrzanja mogu se unijeti i odavde, uz PIN koji se aktivira šifrom postavki za učenje (L-način) i sigurnost. Postavili smo najnoviju tehnologiju da radi za vas!

 • alt

  Prostran i praktični prostori za pohranu (114 litara)

  Najnoviji model GP1800R ima obilje prostora za pohranu kako biste sa sobom mogli ponijeti sve što vam treba. Osim ogromnih pretinaca za pohranu ispod sjedala i na pramcu, tu je i vrlo veliki i praktičan pretinac za sitnije stvari.

 • alt

  Produžena stražnja platforma i kuka za vuču.

  GP1800R HO će se doista svidjeti obožavateljima vodenih sportova kao i ljubiteljima brzine, s udobnim sjedalom za tri osobe, velikim integralnim retrovizorima, proširenom stražnjom platformom s velikim, mekanim gazištem za penjanje na palubu – i snažnom, praktičnom kukom za vuču. Udobne i protuklizne Hydro-Turf prostirke još su jedno zadovoljstvo koje nas veseli pri plivanju s prijateljima.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   4 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Supercharger   -
Zapremina   1.812 cm³
Promjer x hod   86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije    11 : 1
Sustav hlađenja   Vodeno hlađenje
Tip pumpe   155 mm, visoki potisak
Gorivo   Bezolovni benzin
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva   70.0 litara
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja   5.3 litara
DIMENZIJE    
Dužina   3.35 m
Širina   1.24 m
Visina   1.20 m
Težina   333 kg
KARAKTERISTIKE    
Zapremina spremišta za pohranu stvari   107,6 litara
Maksimalan broj osoba   1 - 3 osobe

Uvjeti kupnje

   

Izdvojeni proizvodi