NaslovnaVodeni skuteriSport

GP1800R SVHO 2022

galerija

GP1800R SVHO 2022

178.890,00 kn

Detalji

Dojmljiv model GP1800R SVHO nadahnut je utrkama i nadilazi definiciju ekstremnih zahvaljujući iznimno snažnom SVHO motoru s prednabijanjem zraka, koji ima 4 cilindra i obujam od 1,8 l. Njegov lagani trup i tanak dizajn, uz precizna skretanja, čine ovaj čisti adrenalinski stroj spremnijim za rezanje valove od bilo kojeg drugog. Kao vodeće plovilo serije GP, model GP1800R SVHO vodeći je model u klasi zahvaljujući nizu inženjerskih inovacija koje njegovu vožnju čine trenutačnim udarom snage. On također baštini značajke s Yamahinim potpisom poput novih, laganih NanoXcel2® trupa i palube te našeg revolucionarnog sustava upravljanja RiDE®.

Naša pozornost posvećena pojedinostima nastavlja se i dalje: usisna rešetka s punjenjem odozgo dizajnirana za utrku, ploča za vožnju koja je poboljšala upravljanje, skretanje i stabilnost na uzburkanoj vodi, niža središnja točka gravitacije, novi dizajn ergonomskog sjedala i upravljača – sve to za vrhunsku kontrolu. 

Kratki pregled 

Iznimno lak i čvrst NanoXcel2® trup i tijelo Crpka, impeler i usisna rešetka nadahnuti su utrkom Funkcija automatskog trima s kontrolom pokretanja i skretanja Niže središte gravitacije pomaknuto u sredinu omogućuje brže skretanje Uže sjedalo i ručice upravljača omogućuju veću kontrolu Motor s prednabijanjem zraka SVHO, obujma od 1,8 l, ima 4 cilindra i 16 ventila te sustav DOHC Revolucionarni sustav RiDE za intuitivno upravljanje Višefunkcionalni, pristupačni zaslon u boji od 4,3 inča Električni trim i hod unatrag s kontrolom proklizavanja Dvostruke višemontažne točke za spajanje (za navigaciju ili fotoaparat) Kuka za vuču i duboka, meka stepenica za ponovno ukrcavanje Produžena stražnja platforma s Hydro-Turf podnicama Dojmljivi model GP1800R SVHO nadahnut je utrkama i reže valove kao nijedan drugi zahvaljujući iznimno snažnom motoru SVHO s prednabijanjem zraka koji ima 4 cilindra. Lagani trup i tanak dizajn zajedno s preciznošću skretanja omogućuju ovom čistom adrenalinskom stroju da redefinira značenje izraza „ekstremno”.

 • alt

  Lagani trup i oklop za vrhunsku učinkovitost

  Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji tvrtke Yamaha, NanoXcel2® dojmljivih je 18 % lakši od našeg revolucionarnog materijala NanoXcel® – uz jednaku krutost i čvrstinu. Povećava uzbudljivu izvedbu novih modela GP1800R, pomažući im da pruže senzacionalno ubrzanje, čak i oštrije skretanje i veću stabilnost pri velikim brzinama.

 • alt

  Ergonomija nadahnuta utrkama

  Ravnoteža i stabilnost modela GP1800 poboljšana je spuštanjem središta gravitacije i njegovim pomicanjem u sredinu, zajedno s usvajanjem užeg dizajna kako sjedala tako i potpuno prilagodljivog, trkaćeg upravljača. U kombinaciji ergonomskog sjedećeg položaja i dubljeg prostora za noge, rezultat je iznenađujuća razina kontrole koju je dobio vozač.

 • alt

  Dizajn pumpe nadahnut utrkama

  Poboljšavajući i ubrzanje i upravljanje, pumpa, impeler i usisna rešetka uvedeni su nakon odličnih rezultata u utrkivanju. Dodatno prianjanje koje pruža na vodi omogućuje još bolje i preciznije upravljanje u svim uvjetima.

 • alt

  Funkcija automatskog trima

  Ovaj ekskluzivni sustav najbolji je u industriji i pruža potpuno automatsku funkciju trima, koji funkcionira neovisno o učinkovitoj elektroničkoj kontroli trima na upravljaču. Kada se uključi, kontrola skretanja automatski spušta trim pri usporavanju za oštro skretanje – kontrola pokretanja spušta trim kako bi se spriječilo podizanje pramca tijekom brzog ubrzavanja.

 • alt

  Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

  Revolucionarni sustav RiDE transformira vaš užitak u vožnji, i daje osjećaj samopouzdanja svakom vozaču... na svim razinama. Jednostavno koristite ručicu gasa na desnoj ručki kako biste krenuli unaprijed i ubrzali – povucite ručicu na lijevoj ručki kako biste usporili ili krenuli unazad. Da, zaista je tako jednostavno!

 • alt

  Motor DOHC, 16V, s prednabijanjem zraka zapremnine 1.812 ccm

  DOHC motor koji ima 4 cilindra i obujam od 1,8 l (s prednabijanjem zraka u ovom novom modelu GP1800R SVHO) najveće je zapremnine u industriji, no zahvaljujući našem neprekidnom programu za inovacije i poboljšanja proizvoda iznimno je kompaktan. Ishod su nevjerojatna snaga, ubrzanje i veliki okretni moment uz čistu učinkovitost i ekonomičnost.

 • alt

  Prilagodljivo upravljanje nadahnuto utrkama

  Novi, prilagodljivi upravljački sustav ima izbačene ručke prilagodljivog nagiba. Novi, uži dizajn nadahnut utrkom upotrebljava se za sami upravljač, uz najnovije okvire i ručke za kontrolu kako bi se vozaču osigurao još pouzdaniji upravljač.

 • alt

  Višefunkcionalni zaslon u boji od 4,3 inča s brzim pristupom

  Zahvaljujući brojnim talentima, ovaj jasan i pregledni zaslon olakšava upravljanje i praćenje svih sustava na plovilu s pomoću gumba za brzi pristup pokraj jedinice. Granice vršne brzine i ubrzanja mogu se unijeti i odavde, uz PIN koji se aktivira šifrom postavki za učenje (L-način) i sigurnost. Postavili smo najnoviju tehnologiju da radi za vas!

 • alt

  Prostran i praktični prostori za pohranu (114 litara)

  Najnoviji modeli GP1800 imaju obiman prostor za pohranu, tako da možete ponijeti sve što vam treba. Osim ogromnih pretinaca za pohranu ispod sjedala i na pramcu, tu je i vrlo veliki i praktičan pretinac za sitnije stvari.

 • alt

  Produžena stražnja platforma i kuka za vuču.

  GP1800R SVHO će se doista svidjeti obožavateljima sportova na vodi kao i ljubiteljima brzine, s udobnim sjedalom za tri osobe, velikim integralnim retrovizorima, proširenom stražnjom platformom s velikim, mekanim gazištem za penjanje na palubu – i snažnom, praktičnom kukom za vuču. Udobne i protuklizne Hydro-Turf prostirke još su jedno zadovoljstvo koje veseli nakon plivanja s prijateljima.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   4 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila,Super Vortex High Output
Supercharger   Da s hladnjakom stlačenog zraka
Zapremina   1.812 cm³
Promjer x hod   86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije   8.5 : 1
Sustav hlađenja   Vodeno hlađenje
Tip pumpe   160 mm, visoki potisak
Gorivo   Bezolovni benzin
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva   70.0 litara
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja   5.3 litara
DIMENZIJE    
Dužina   3.35 m
Širina   1.24 m
Visina   1.20 m
Težina   350 kg
KARAKTERISTIKE    
Zapremina spremišta za pohranu stvari   107,6 litara
Maksimalan broj osoba   1 - 3 osobe

Uvjeti kupnje

   

Izdvojeni proizvodi