SXVenom 2021

kontaktirajte za cijenu
Detalji Tehnički podaci

SXVenom

Dobro došli na novu razinu uzbudljivosti probijanja staza koja je skrojena za potrebe cijele obitelji. Lagana i jednostavno upravljiva okretnost naziv je njegove igre, idealan za brzu vožnju mlađih generacija ili iskusnih starijih vozača koji žele sanjke koje su zabavne i opremljene najnovijom tehnologijom.

Uzbudljiva čarolija srednje veličine za staze!

U srcu je prvak industrije – potpuno novi 2-taktni agregat obujma 397 ccm s ubrizgavanjem goriva koji daje oko 65 ravnomjernih konjskih snaga – uz dojmljive količine okretnog momenta za probijanje staza. Zapravo, razina učinkovitost koja je savršeno prilagođena najmodernijem dizajnu podvozja, ovjesa, gusjenice i skija.

Možda se radi o stroju srednje veličine, no luksuz i udobnost na njima odista su potpuni! I praktični, uz električno pokretanje i potisni gumb za elektronički hod unatrag, podesive grijače ruku i palčeva i moderne digitalne mjerne instrumente kako biste postigli određenu brzinu. Sve u svemu, SXVenom vrlo je dojmljiv novi stroj.

Kratki pregled

  • Novi 2-taktni agregat obujma 397 ccm sa sustavom EFI
  • Nova 7/8 ljestvica motornih sanjki – sjajno svestrano vozilo
  • Novo iznimno lagano podvozje za nenadmašnu okretnost
  • Sustav stražnjeg ovjesa s dvostrukim dvocijevnim amortizerima
  • Lagani 38-inčni prednji ovjes SRV
  • Gusjenica Camso Hacksaw veličine 121 x 14 – za snagu i vožnju
  • Nove Yamahine skije s jednom vodilicom serije STRYKE
  • Nazubljene (bušene) vozne ploče za sjajno prianjanje
  • Elektronički potisni gumb za hod unatrag i električno pokretanje
  • Udobno sjedalo za duge dnevne vožnje
  • Prilagodljivi grijači upravljača i palčeva
  • Moderni digitalni mjerni instrumenti i nizak elegantni vjetrobran

  • alt

    Novi 2-taktni agregat od 397ccm sa sustavom EFI

    Ova nova 2-taktna jedinica najbolja je u industriji, njezin učinkovit sustav EFI pomaže joj da oslobodi oko 65 vrlo živahnih konjskih snaga. Rezultat tako laganog agregata (ispod 50 lbs) uparenog s tako laganim strojem omjer je snage i težine koji pruža zaista visoku razinu uzbuđenja vožnjom po stazama – i nenastanjenim područjima. Čista zabava!

  • alt

    Novi, iznimno lagani dizajn podvozja

    Najnovija tehnologija legure podvozja osmišljena je za preuzimanje pune nadmoći odzivnog, novog agregata velikog broja okretaja. Tijekom razvoja usredotočili smo se na smanjenje težine bez narušavanja čvrstoće i izdržljivosti, što omogućuje spretno upravljanje ovim inovativnim strojem, preciznu pokretljivost i udobnu, uravnoteženu vožnju.

  • alt

    Stražnji ovjes s dvostrukim dvocijevnim amortizerima

    Za iznimno upravljanje i okretnost brinu se sustav stražnjeg ovjesa od 10,7 inča koji sadrži torzijske opruge modela SXVenom i dvostruki dvocijevni amortizeri. Kombinacija ovog svestranog sustava, uz napredni prednji ovjes i iznimno lagano podvozje. stvorila je stroj jedinstvenih voznih mogućnosti – koji nije samo dinamički, već tijekom vožnje pruža i osjećaj udobnosti i opuštanja.

  • alt

    Uglađen, lagan 38-inčni SRV prednji ovjes

    Kao izravni sljednik našeg uglađenog SRV-M ovjesa, ovaj sustav nije samo iznimno lagan, nego njegov kompaktni dizajn smanjuje neželjeno povlačenje komponenti ovjesa u dubokom snijegu. Neutralni položaj pruža odličnu upravljivost na uskom terenu, a još uvijek pokazuje pristojno i predvidljivo ponašanje na stazi.

  • alt

    Lagane osovine i Yamahine skije serije STRYKE

    Lagane, kovane aluminijske osovine i široko razmaknuti krakovi za nadzor na SRV prednjem ovjesu omogućuju veliki kut upravljača za oštra skretanja i iznimno precizno pravolinijsko upravljanje. Ovaj je oblik osobito odabran da dopuni značajke i otisak Yamahine skije serije STRYKE s jednom vodilicom. Rezultat? Vrhunska preciznost upravljanja u svim snježnim uvjetima.

  • alt

    Gusjenica Camso Hacksaw veličine 121 x 14 – za istinsko prianjanje

    Savršeno prilagođen našem modelu SX Venom srednje veličine, koji ima lagano podvozje i ovjes, provjereni otisak gusjenice Camso Hacksaw 121 x 14 omogućuje vam da probijate staze kao nijedan drugi model u klasi. Zapravo, ovaj je stroj toliko svestran da također pruža izvanredne razine prianjanja i pogona u dubokom snijegu, pružajući zapanjujući učinak u svim uvjetima.

  • alt

    Udobna sjedala i prianjajuće vozne ploče

    Sjedalo je odlično za duge dane na stazama, no unatoč snažnoj usredotočenosti na udobnost, dizajn sjedala također pomaže u preciznom nadzoru upravljanja, što vam omogućuje jednostavno naginjanje – i besprijekornu trenutačnu promjenu položaja, iz sjedećeg u stojeći. Nazubljene vozne ploče lako razbacuju snijeg i pružaju vam izvrsno prianjanje i samopouzdanje tijekom vožnje u stojećem položaju.

  • alt

    Gumb za električno pokretanje i hod unatrag

    Zahvaljujući tipki za električno pokretanje i nenadmašnoj učinkovitosti sustava EFI zabava počinje od trenutka ukrcaja. Nakon što se nađete u dubokom prhkom snijegu, jednostavan, potisni gumb elektroničkog sustava za hod unatrag pomaže vam pri izvlačenju iz teških situacija. Zvučno upozorenje „dojavljivačem” pomaže pri sigurnijem manevriranju.

  • alt

    Grijači za ruke/palčeve i digitalni mjerni instrumenti

    Praktični raskošni elementi poznati su kao specijalnost tvrtke Yamaha kada su u pitanju motorne sanjke, a mnogi od njih uključeni su u novu liniju modela Venom. Primjeri su prilagodljivi grijači ruku i palčeva koji ulaze u standardnu udobnost, dok se putem jasnog prikaza na našem novom kompaktnom i modernom digitalnom mjernom instrumentu možete informirati o broju okretaja, brzini, stanju goriva i sati vožnje, kao i o značajnim podacima o agregatu.

Motor    
Tip / Zapremina   2 taktni / 397cc
Cilindri   1-cilindra
Hlađenje   Hlađenje tekućinom
Provrt x hod   85.0 mm x 70 mm
Napajanje gorivom   Elektroničko ubrizgavanje
Sustav paljenja  Digitalno upravljani CDI
Dizajn usisa   Klipni cjevni ventili
Ispuh  APV s prilagođenom cijevi
Spojka / prijenos  Team Rapid / Reverse push Button Engine
Sustav disk kočnica  Glavni hidraulični cilindar Stealth s lakom kočionom čeljusti
Suspension    
Sustav ovjesa sprijeda   SRV-M
Prednji amortizeri   Hidraulička dvostruka cijev
Hod ovjesa sprijeda   183 mm
Sustav ovjesa straga   Amortizeri Dual Shock SR 121 s torzijom
Stražnji amortizeri   Hidraulička dvostruka cijev / Hidraulička dvostruka cijev
Hod ovjesa straga   272 mm
Measures / Dimensions    
Ukupna visina   965 mm
Ukupna dužina   2,921 mm
Ukupna širina   1,117 mm
Gusjenica Š x D x V (mm)   356 mm x 3.073 mm x 25,4 mm
Vrsta gusjenice   Camso® Hacksaw 1.0”
Razmak skija (mjereno od sredine skija)   Prilagodljiva od 952,5 mm – 978 mm
Kapacitet spremnika goriva   44,3 l
Features    
Električno pokretanje   standardno
Unatrag   standardno
Grijači za ruke i palčeve   standardno
Snaga i tip prednjeg svjetla     
DC izlaz      standardno