NMAX 155 2022

3.887,45 € 29.290,00 kn
Detalji Tehnički podaci

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooter...

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooter...

Vremena se mijenjaju, a svi moramo razmišljati o najpametnijem načinu putovanja po gradu i okolici. Pogonjen snažnim agregatom od 155 ccm koji vam pruža brže ubrzanje za lakše pretjecanje – kao i veću maksimalnu brzinu za izbjegavanje prometa na autoputu – novi model NMAX 155 Yamahina je vizija osobne nove mobilnosti.

Novi sportski dizajn oklopa dolazi s najnovijim LED svjetlima i ima aerodinamičan prednji oklop koji pruža veću zaštitu od vjetra i kiše – dok novi okvir osigurava lakšu upravljivost u prometu te udobniji i opušteniji položaj za vožnju.

No, ono što zaista čini model NMAX 155 vrhunskim urbanim prijevoznim sredstvom njegova je mogućnost da vam omogućuje povezanost u svakom trenutku. Njegova nova upravljačka jedinica za jednostavnu komunikaciju (SCCU, Simple Communication Control Unit) spaja se putem Bluetootha s vašim pametnim telefonom kako bi vam pružila pristup bitnim informacijama – a značajke poput paljenja bez ključa Smart Key, utičnice i spremišta ispod sjedala čine svakodnevni život mnogo lakšim.

Način na koji provodimo svoj život mijenja se i vrijeme je da pogledamo nove načine kretanja u gradu i oko njega. Potreba za socijalnim distanciranjem znači da su prepuni sustavi javnog prijevoza izgubili privlačnost – dok automobil više nije održiv zbog zakrčenih ulica, skupih parkirališta i sve većih cestarina.

Kratki pregled

 • Agregat Blue Core od 155 ccm koji udovoljava standardu EURO5
 • Novi sportski dizajn oklopa
 • Upravljačka jedinica za jednostavnu komunikaciju (SCCU, Communication Control Unit)
 • Sustav Smart Key
 • Novi dizajn okvira
 • Sustav kontrole trakcije
 • Sustav kretanja i zaustavljanja
 • Spremište ispod sjedala
 • Veći LCD instrumenti
 • Utičnica za napajanje i prednji džepovi
 • Prednje i stražnje disk kočnice sa ABS sustavom


 • alt

  Agregat Blue Core od 155 ccm koji udovoljava standardu EURO5

  Agregat modela NMAX, Blue Core od 155 ccm, omogućuje vam jače ubrzanje i veću maksimalnu brzinu što ga čini idealnim skuterom za pretjecanje autobusa u gradu i izbjegavanja prometnih zastoja na autocesti. Ovaj agregat koji udovoljava standardu EURO5 izuzetno je tih i ekonomičan, a s većim spremnikom goriva od 7.1 litara možete prijeći udaljenost od oko 300 km prije sljedećeg punjenja.

 • alt

  Novi sportski dizajn oklopa

  Yamaha je novi model NMAX 155 podigla na slijedeću razinu s pomoću novog dizajna oklopa koji ima suvremeni prednji pokrov s novim dvostrukim glavnim LED svjetlom novog dinamičnog stila i ugrađenim pozicijskim svjetlima – dok novo stražnje LED svjetlo i integralni prednji i stražnji pokazivači smjera poboljšavaju vrhunski izgled i osjećaj Yamahinog vrhunskog skutera osnovne razine.

 • alt

  Upravljačka jedinica za jednostavnu komunikaciju (CCU, Communication Control Unit)

  NMAX je prvi skuter na kojem je ugrađena Yamahina upravljačke jedinica za komunikaciju (CCU, Communication Control Unit) koja vam pruža informacije i čini svaku vožnju ugodnijom. Preuzmite aplikaciju „MyRide” na svoj pametni telefon i povežite se putem Bluetootha. Možete pristupiti ogromnoj količini tehničkih i pogonskih informacija – a skuter možete pronaći i s pomoću parkirnog lokatora unutar aplikacije!* *S pomoću zadnje lokacije s koje je povezan telefon, a ne GPS-a.

 • alt

  Sustav Smart Key

  NMAX je jedan od najsofisticiranijih skutera u klasi, a isporučuje se s Yamahinim sustavom Smart Key kao standardnom opremom. Kada god u džepu ili torbi imate uređaj Smart Key, taj će vam sustav bez ključa omogućiti da pokrenete svoj model NMAX, štedeći vam vrijeme i čineći cijeli postupak puno jednostavnijim i praktičnijim. Nema više zafrkancije s traženjem konvencionalnih ključeva noću na mračnom parkiralištu!

 • alt

  Novi dizajn okvira

  Potpuno novi okvir skriven je iza dinamičnog novog oklopa i ima bitnu ulogu u pretvaranju modela NMAX u Yamahinog najuspješnijeg gradskog putnika. Potpuno novi dizajn ima veći spremnik za gorivo od 7.1 litara smješten u središnjem tunelu radi bolje raspodjele težine za izvrsnu upravljivost – a novo podvozje i oklop omogućuju ugodniji položaj u vožnji s povećanom zaštitom od vjetra i smanjenjem buke.

 • alt

  Sustav nadzora trakcije (TCS)

  Novi NMAX sada se isporučuje sa sustavom nadzora trakcije (TCS) koji vam osigurava pouzdaniju vožnju na rastresitim ili skliskim površinama kao što su vlažne kaldrme ili tramvajska pruga. Kad TCS osjeti da će se dogoditi bilo kakvo proklizavanje stražnjeg kotača, trenutačno smanjuje pogon na stražnji kotač, tako da guma održava pravac – omogućujući pouzdanu vožnju u nepovoljnim vremenskim uvjetima i raznim površinama.

 • alt

  Sustav kretanja i zaustavljanja

  Vozeći tako ekonomičan skuter već pomažete u smanjenju emisije ugljika, a kako biste još više pomogli u daljnjem smanjenju gradskog zagađenja i smanjili potrošnju goriva model NMAX ima Start & Stop sustav koji prekida rad agregata kad se zaustavljate na semaforima ili u zakrčenim ulicama. Kad se na semaforu upali zeleno, samo otpustite kočnice i zakrenite gas i agregat koji udovoljava standardu EURO5 odmah se pokreće.

 • alt

  Spremište ispod sjedala

  Osim što je to Yamahin najsportskiji i najdinamičniji skuter u klasi Urbane mobilnosti, NMAX ima i praktičnu stranu koja ga čini idealnim suputnikom za rad i igru. Podignite oblikovano dvostruko sjedalo i moći ćete pristupiti prostranom pretincu za pohranu koji je dovoljno velik da u njega stane kaciga i ostali osobni predmeti kad se parkirate.

 • alt

  Povezani LCD instrumenti

  Ovaj vrhunski, ali pristupačni gradski skuter opremljen je novorazvijenim visokotehnološkim LCD instrumentima koji su povezani s novim uređajem CCU. Osim što prikazuje brzinu, udaljenost, razinu goriva i temperaturu, ovaj povezani zaslon ima vezu s uređajem CCU i sadrži ikone koje će svijetliti i izvješćivati vas o dolaznim pozivima, porukama e-pošte i SMS porukama – kao i prikazivati stanje baterije vašeg pametnog telefona.

 • alt

  Utičnica za napajanje i prednji džepovi

  Zahvaljujući jednostavnosti uporabe modela CCU i širokom rasponu funkcija aplikacije MyRide, NMAX vam omogućuje da ostanete u potpunosti povezani gdje god da odete – kako biste bili sigurni da nikada nećete propustiti važnu komunikaciju sa suradnicima i prijateljima. Praktična utičnica omogućuje da vaš pametni telefon bude potpuno napunjen tijekom vožnje, a prednji džepovi su mjesto za pohranu osobnih stvari koje je nepropusno za vremenske uvjete.

 • alt

  Prednje i stražnje disk kočnice sa ABS sustavom

  Vrhunska specifikacija modela NMAX uključuje moćni sustav kočenja s prednjim diskom od 230 mm i stražnjim diskom od 230 mm koji vam pružaju puno uglađene zaustavne snage koju možete nadzirati – a ABS sustav sprječava slučajnu blokadu kotača koja se može dogoditi ako tijekom vožnje prekomjerno pritisnete kočnicu na rastresitim ili skliskim površinama.

AGREGAT    
Tip agregata   1 cilindar, hlađenje tekućinom, 4 takta, SOHC, 4 ventila,EURO 5
Zapremina   155 cm³
Promjer x hod   58.0 mm x 58.0 mm
Omjer kompresije   11.6  : 1
Maksimalna snaga   11.1 kW ( 15,1 ks)  @ 8.000 okr/min
Maksimalan okretni moment   14 Nm @ 6.500 okr/min
Sustav podmazivanja   Mokri karter
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Čelični
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   100 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga   85 mm
Prednja kočnica   Hidraulička jednostruka disk kočnica
Stražnja kočnica   Hidraulička jednostruka disk kočnica
Prednja guma   110/70-13
Stražnja guma   130/70-13
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   1.935 mm
Ukupna širina   740 mm
Ukupna visina   1.160 mm
Visina sjedala   765 mm
Međuosovinski razmak   1.340mm
Minimalna udaljenost od tla   125 mm
Ukupna težina   131 kg
Kapacitet spremnika goriva   7.1 litara