TRICITY 300 2022

9.023,82 € 67.990,00 kn
Detalji Tehnički podaci

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooter...

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooter...

Tricity 300 je tu da vam promijeni život. Njegov dizajn s 3 kotača daje novi osjećaj stabilnosti i samopouzdanja – a budući da je najlaganiji i najelegantniji model u klasi, jasno je da predstavlja najpametniji način kretanja po gradu. 

Sve u vezi s ovim vrhunskim vozilom iz serije Urban Mobility osmišljeno je za jednostavno, lagano i zabavno putovanje. Dvostruki nagibni prednji kotači pružaju dodatni oslonac za jednostavno skretanje – a lagani upravljač i uske dimenzije olakšavaju kretanje kroz prometne ulice.

Svaki put kad se zaustavite, pri ruci vam je sustav Standing Assist – a kad se upali zeleno svjetlo, odzivni agregat Blue Core od 300 ccm, koji udovoljava standardu EURO5, prebacuje vas do vašeg odredište u rekordnom vremenu. Uz lijepo dizajniranu karoseriju i vodeće specifikacije u svojoj klasi, Tricity 300 najbolji je potez u gradu. * Ograničenja se mogu primjenjivati prema važećim lokalnim zakonima ovisno o zemlji.

Yamaha predstavlja sljedeću razinu serije Urban Mobility potpuno novim modelom Tricity 300. Njegov ekonomični motor Blue Core EURO5 od 300 ccm ima obilje snage za duge vožnje na autocesti. Moćni okretni moment i besprijekorno ubrzanje čine ga najpametnijim i najbržim načinom kretanja po gradu i okolici.

Kratki pregled

 • Sustav kontrole proklizavanja (TCS)
 • Disk kočnice velikog promjera
 • Serija Urban Mobility s 3 kotača i Tricity DNA
 • Standing Assist System
 • Najlaganiji u klasi / Autonomija
 • Veliki prostor za pohranu
 • LCD instrumenti i visokokvalitetna završna obrada
 • Ekonomičan i snažan Blue Core od 300 ccm kompatibilan s normom EURO5

 • alt

  Serija Urban Mobility s 3 kotača i Tricity DNA

  Yamaha otvara svijet serije Urban Mobility još široj publici s modelom Tricity 300. Zahvaljujući dinamičnom stilu i svestranoj performansi, uz najbolje specifikacije u klasi i korisniku prilagodljivu tehnologiju, ovaj pristupačni novi skuter s 3 kotača može se voziti s vozačkom dozvolom za vozilo B kategorije*, što većem broju ljudi pruža priliku za slobodno kretanje po gradu. * Ograničenja se mogu primjenjivati prema važećim lokalnim zakonima ovisno o zemlji

 • alt

  Ekonomičan i snažan Blue Core od 300 ccm kompatibilan s normom EURO5

  Uz pogon snažnog i ekonomičnog motora Blue Core EURO5 od 300 ccm, novi model Tricity 300 predstavlja sljedeću razinu serije Urban Mobility. Tekućinom hlađeni 4-taktni jednocilindrični motor ima obilje snage za duže vožnje na autocesti – snažnim i besprijekornim okretnim momentom pri niskom broju okretaja i optimiziranim automatskim mjenjačem jednostavno ga pokrećete i krećete!

 • alt

  Standing Assist

  Gradska putovanja obično uključuju mnogo zaustavljanja i kretanja tijekom vožnje, pa je Yamaha razvila Tilt-Lock sustav pomoći za olakšano zaustavljanje na semaforima ili križanjima.

 • alt

  Najlaganiji u klasi / Velika autonomija

  Tricity 300 dizajniran je tako da vam da laganu okretnost skutera s dodatnim osjećajem povjerenja i stabilnosti 3 kotača. Osim što je najlaganiji model u klasi, posjeduje još jednu od vrhunskih specifikacija – s 13-litarskim rezervoarom i aerodinamičnim tijelom i vjetrobranom, predstavlja pametniji izbor za duga putovanja.

 • alt

  Veliki prostor za pohranu

  Pored dobrog sportskog izgleda, elegantne karoserije i specifikacija najboljeg modela u klasi, dinamični Tricity 300 također je iznimno praktično i funkcionalno vozilo. Tu je prostor za pohranu za dvije integralne kacige ili A4 poslovnu torbu, a za paljenje i zaključavanje možete koristiti praktični Smart Key ključ. Istosmjerna utičnica na prednjoj ploči namijenjena je za vaše uređaje.

 • alt

  LCD instrumenti i visokokvalitetna završna obrada

  Tricity 300 je vrhunsko vozilo kvalitetnog izgleda i vrhunske završne obrade. Njegove superiorne specifikacije uključuju ploču s instrumentima po uzoru na automobilske koja prikazuje ključne informacije na jasan i razumljiv način. Indikatorska svjetla prikazuju ABS, Standing Assist sustav pomoći, TCS i ambijentalnu temperaturu zraka – uz korisno upozorenje na temperaturi od 3ºC i nižoj.

 • alt

  Disk kočnice velikog promjera

  Dizajn modela Tricity 300 s 3 kotača stvara osjećaj poboljšane stabilnosti i samopouzdanja a namijenjen je za uporabu na raznovrsnim površinama i pri različitim uvjetima vožnje. Prednji i stražnji diskovi od 267 mm koji su najbolji u datoj klasi pružaju iznimnu snagu zaustavljanja – a jedinstveni sustav kočenja i ABS tvrtke Yamaha omogućuju bolju kontrolu u uvjetima mokrog i klizavog terena.

AGREGAT    
Tip agregata   1 cilindar, hlađenje tekućinom, 4 takta, SOHC
Zapremina   292 cm³
Promjer x hod   70.0 mm x 75.9 mm
Omjer kompresije   10.9 : 1
Maksimalna snaga    20,6 kW @ 7.250 okr/min
Maksimalan okretni moment   29 Nm @ 5.750 okr/min
Sustav podmazivanja   Mokri karter
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Čelični
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   100 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga    84  mm
Prednja kočnica   Hidraulička disk kočnica, Ø 267 mm (ABS)
Stražnja kočnica   Jednostruki disk,  Ø 267 mm (ABS)
Prednja guma   120/70-14
Stražnja guma   140/70-14
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   2.250 mm
Ukupna širina   815 mm
Ukupna visina   1.470 mm
Visina sjedala   795mm
Međuosovinski razmak   1.595 mm
Minimalna udaljenost od tla   130 mm
Ukupna težina   ABS 239 kg
Kapacitet spremnika goriva   13.0 litara