YAM 310 TAf

3.379,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna oprema

Uživajte u lakom i besprijekornom prijelazu na vodu kako bi pustolovina započela čim prije. YAM 310 TAf pruža iznimne razine lakoće i praktičnosti, uparene s okretnim upravljanjem.

Trup plovila YAM 310 TAf nevjerojatno je lagan, ali i nevjerojatno čvrst. Idealan je za povlačenje na obalu i uživanje na plaži. Praktično spremište na pramcu pruža savršen prostor za sidro i opremu, a ravna paluba omogućuje jednostavno ukrcavanje i dodatno spremište. Sjedalo se može prilagoditi tako da odgovara vašem osobnom pustolovnom stilu, uz mogućnost klupe za sjedenje i moguće dvije konzole, od kojih jedna ima dodatno spremište, što ga čini idealnim za pustolovine.

Krenite na plovidbu modelom YAM 310 TAf te uživajte u stabilnosti i udobnosti aluminijskog trupa. Poznato po jednostavnom, suvremenom dizajnu, značajkama usredotočenim na kupca, kao što su ravna paluba i spremište za sidro, plovilo na napuhavanje YAM 310 TAf pomaže ljudima da se lakše zapute na vodu – i dobro zabave.

Kratki pregled

Savršen za ribolov i zadatke sigurnosnog plovila

Idealan s laganim Yamahinim vanbrodski motorom od 20 KS

Kruti aluminijski trup za udobnost i stabilnost

Trup V oblika za poboljšano „držanje” mora

Ravni pod za vrhunski ukrcaj i udobnost putnika

Jednostavno rukovanje i odlična upravljivost

Lagana i snažna aluminijska vesla s lako složivim spojnicama

Ojačana krma za Yamahin vanbrodski motor

Uključena pumpa za zrak za brzo postavljanje i odlazak


  • alt

    Aluminijski V-trupovi – zaista čvrsti i udobni

    Kada je riječ o istinski svestranom modelu, inteligentni, protuklizni aluminijski V-trup podiže performanse ovih modela na sljedeću razinu. Oni dodaju stabilnost, udobnost i općeniti „osjećaj” ovih laganih i lako upravljivih čamac na napuhavanje, što zaista povećava užitak, zabavu i uživanje na vodi.

  • alt

    Sjedalo koje vam pristaje

    Birajte između upravljačkog kormila i klupe s upravljačkom konzolom, s mogućnošću dodatnog spremišta.

  • alt

    Pametno osmišljeno spremište

    Prostrani ormarić za sidro na pramcu idealan je za održavanje sve neophodne opreme urednom i suhom kako biste na palubi ostavljali više prostora za osobe i prtljagu.

  • alt

    Funkcionalna ravna paluba

    Ukrcajte se sa stilom jer ravna paluba ovog plovila nudi lakše iskustvo ukrcaja, posebno s jahte, zajedno s dovoljno prostora za ribolovnu opremu, košare za izlet ili sve što želite ponijeti sa sobom u svoju pustolovinu.

  • alt

    Izrađen da traje

    Za maksimalnu čvrstoću i dobar izgled, sva plovila na napuhavanje YAM izrađena od PVC materijala najnovije generacije, a većina šavova i spojeva termički je zavarena kako bi vodonepropusnost i sigurnost bila optimalna. Tako je dobivena pametno osmišljena i čista vanjska površina koja je vrlo otporna na struganje, slanu vodu i sunčevu svjetlost.

  • alt

    Napravljen za sve prilike

    A cleverly designed air baffle system is incorporated into the hull tubes of all YAM inflatables, helping to keep the individual chambers completely sealed for safety. It also ensures air pressure is maintained equally throughout the tube and allows your boat to absorb minor impacts without major problems.

  • alt

    Savršeno Yamahino partnerstvo

    YAM 310 TAf osmišljen je kao pomoćno plovilo, plovilo za ribolov ili zabavno obiteljsko plovilo, a dizajniran je da se savršeno uklapa sa svestranim Yamahinim vanbrodskim motorom od 20 KS. Svako plovilo na napuhavanje YAM dizajnirano je tako da ima jedinstveni podvodni profil te optimizirani kut krme koji sjajno prati Yamahin vanbrodski motor.

Tehničke specifikacije

Specifikacije (PDF)
  • Inflatable specifications
    Ukupna dužina
    3,07 m
    Širina
    1,59 m
    Maksimalan broj osoba
    4 + 1 (odrasle osobe + dijete)
    Maksimalna snaga agregata
    14,7 kW / 20 KS
    Broj zračnih komora
    3
    Dimenzije složen
    279 cm x 111 cm x 47 cm
    Vrsta/materijal podnice
    Aluminij
    Težina trupa
    57,8 kg
    Maksimalno opterećenje
    495 kg
    Maksimalan promjer tube
    42 cm
    Dužina osovine
    Kratka